00:21 27 Mai 2019
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.05
 • RUB0.28
 • RON4.24
 • UAH0.68
  Stadion

  Dinamo continuă bătaia de joc la adresa Stelei. "Urmează și alte surprize!"

  © www.facebook.com/AlexandruOvidiuRaetchi
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  144552

  Ofițerul de presă al clubului din Șos. Ștefan cel Mare, Ionel Culina, a venit îmbrăcat la conferința de presă cu un tricou care le amintește fanilor șteliști de coregrafia rușinoasă pe care au afișat-o involuntar la meciul de poveste cu Manchester City.

  BUCUREȘTI, 23 sept — Sputnik. Ionel Culina a surprins asistența, purtând un tricou negru, pe care scria "Doar Dinamo București", numele unei campanii pe care suporterii dinamoviști au demarat-o printr-o coregrafie afișată cu ajutorul rivalilor la meciul Steaua — City, încheiat cu scorul 0-5.

  Coregrafia care a intrat în istorie, făcând înconjurul lumii, a fost realizată la tribuna a doua, mesajul "Doar Dinamo București" fiind alcătuit din veste alb-roșii, purtate de spectatorii steliști.

  "Mesajul lui Johnny (n.r. Ionel Culina) e doar parte a unei campanii de promovare a clubului nostru și a galeriei dinamoviste. Vom continua bătatia de joc la adresa Stelei și le pregătim multe surprize pe viitor. Vor avea un sezon de neuitat", a declarat pentru Sputnik un membru al Peluzei Cătălin Hâldan.

  Doar Dinamo București
  Doar Dinamo București

  Tematic

  Vești proaste pentru ultrași. Jandarmeria vrea amenzi de zece ori mai mari
  Tagurile:
  Stadion, Tribune, Suporteri, Ultrași, Steaua, Dinamo, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei