12:00 18 August 2018
În direct
 • EUR18.91
 • USD16.64
 • RUB0.25
 • RON4.06
 • UAH0.60
  O femeie surprinsă de o cameră de supraveghere într-un magazin din Chișinău în timp ce fură o tabletă

  Cea mai căutată femeie din Chișinău a fost găsită

  © Photo: Poliția Capitalei
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  258085

  Femeia care și-a însușit o tabletă uitat în unul din magazinele din sectorul Buiucani a fost găsită. Poliția le mulțumește cetățenilor pentru ajutorul acordat în căutarea făptașei.

  CHIȘINĂU, 25 sept — Sputnik. Femeia care a furat tableta în unul din magazinele din Chișinău riscă o pedeapsă de doi ani privațiune de libertate sau o amendă până la 6 mii de lei, a scrie pe contul său Facebook ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Chișinău, Adrian Jovmir.

  Anterior, pe siteul oficial al IGP a fost publicată o înregistrare video în care femeia este surprinsă în timp ce își însușește tableta Sony Xperia Z3, uitată de alt cumpărător. În cele din urmă, identitatea femeii a fost stabilită.

  "Suspecta s-a dovedit a fi în vârstă de 38 ani, domiciliată în capitală, care şi-a recunoscut vinovăţia, invocând faptul că ar fi depistat întâmplător gadgetul. Aceasta l-ar fi făcut cadou feciorului său, care urmează să fie ridicat de către poliţişti şi reîntors proprietarului", a scris Adrian Jovmir.

  În acest sens Poliţia Capitalei a adus sincere mulţumiri cetăţeanului, care nu a fost indiferent de caz şi a prezentat neîntârziat informaţiile.

  Tematic

  Cea mai căutată femeie din Chișinău care fură impecabil
  Tagurile:
  IGP, Inspectoratul General de Poliție, Furt, Chișinău, Adrian Jovmir, Chișinău
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei