08:58 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  6021

  Doliu în lumea artistică! Ioan Gyuri Pascu, fostul membru al grupului de umor Divertis, a încetat din viață luni dimineața. De ce boală suferea cunoscutul artist.

  BUCUREȘTI, 26 sept — Sputnik. Artistului Ioan Gyuri Pascu i s-a făcut rău la ora 4 dimineața, iar soția a sunat la ambulanță, însă, din nefericire, medicii nu au reușit să-l resusciteze. 

  Actorul, care avea 55 de ani, suferea de diabet și, din cauza problemelor de sănătate, se retrăsese din viața artistică. 

  Gyuri Pascu a suferit un infarct în 2010 și s-a recuperat la Spitalul Universitar din București. 

  „Din pacate, la persoanele cu diabet, riscul de infarct si boala cardiaca este mult mai mare. Colesterolul este mult mai agresiv pentru vasele de sange", potrivit specialistului în diabet și nutriție, Catrinel Macovei, citat de ProTV.

  Ioan Gyuri Pascu s-a născut pe 31 august 1961, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae. A mai jucat în filme de lung metraj precum "O vară de neuitat", în regia lui Lucian Pintilie, şi în "Occident", film regizat de Cristian Mungiu.

  Tagurile:
  Divertis, Ioan Gyuri Pascu, Deces, Ioan Gyuri Pascu, România

  Știrile Zilei