21:50 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Picurătoare

  Ioan Gyuri Pascu putea fi salvat. Un cunoscut legist: "a murit cu zile"

  © Sputnik / Юрий Абрамочкин
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  38502

  În dimineaţa zilei de marţi, 27 septembrie, trupul lui Ioan Gyuri Pascu, aflat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici", va fi supus autopsiei. Un cunoscut legist afirmă că moartea artistului are un aspect subit.

  BUCUREŞTI, 27 sept — Sputnik. Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineață, la vârsta de 55 de ani, în urma unui posibil infarct, dar legiştii suspectează şi alte posibile cauze ale morţii, informează Ziarul Ring

  Verdictul medico-legal va veni marţi în urma autopsiei şi al raportului legiştilor. Doctorul Gheorghe Alexandrescu, un cunoscut legist, a declarat că artistul a murit cu zile din cauza unui traumatism la picior.

  „E moarte cu aspect subit, dar are şi antecedentele recente — un traumatism la picior. […] spunea un prieten de-al muzicianului decedat că artistul ar fi fost la peşte acum vreo 10-14 zile, undeva în zona Buzău, şi ar fi căzut pe mal şi s-ar fi lovit. Să nu fie cumva de la traumatism şi să fi făcut în final un cheag la venele de la picior şi să facă un tromboembolism", a spus doctoral Alexandrescu.

  În acest caz, artistul ar fi trebuit să stea în spital, nu să aibă alte activităţi.

  Însă doar autopsia va da un verdict în urma căruia se poate spune care a fost cauza reală a morţii.

  Tematic

  Ultima ora: Un îndrăgit cântăreț și actor român a încetat din viață
  Tagurile:
  salvat, legist, cauza morții, Ioan Gyuri Pascu, Romania
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1255
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164