02:34 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  39702

  În dimineaţa zilei de marţi, 27 septembrie, trupul lui Ioan Gyuri Pascu, aflat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici", va fi supus autopsiei. Un cunoscut legist afirmă că moartea artistului are un aspect subit.

  BUCUREŞTI, 27 sept — Sputnik. Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineață, la vârsta de 55 de ani, în urma unui posibil infarct, dar legiştii suspectează şi alte posibile cauze ale morţii, informează Ziarul Ring

  Verdictul medico-legal va veni marţi în urma autopsiei şi al raportului legiştilor. Doctorul Gheorghe Alexandrescu, un cunoscut legist, a declarat că artistul a murit cu zile din cauza unui traumatism la picior.

  „E moarte cu aspect subit, dar are şi antecedentele recente — un traumatism la picior. […] spunea un prieten de-al muzicianului decedat că artistul ar fi fost la peşte acum vreo 10-14 zile, undeva în zona Buzău, şi ar fi căzut pe mal şi s-ar fi lovit. Să nu fie cumva de la traumatism şi să fi făcut în final un cheag la venele de la picior şi să facă un tromboembolism", a spus doctoral Alexandrescu.

  În acest caz, artistul ar fi trebuit să stea în spital, nu să aibă alte activităţi.

  Însă doar autopsia va da un verdict în urma căruia se poate spune care a fost cauza reală a morţii.

  Tematic

  Ultima ora: Un îndrăgit cântăreț și actor român a încetat din viață
  Tagurile:
  salvat, legist, cauza morții, Ioan Gyuri Pascu, Romania

  Știrile Zilei