21:49 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Crucea de piatră

  O cruce din centrul Bucureștiului a fost profanată de activiștii pro-gay

  © Photo: Activenews.ro
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  11204

  O cruce de piatră, amplasată în Piața Unirii, a fost profanată de persoane necunoscute, care au desenat acronimele comunității amatorilor de deviații sexuale.

  CHIȘINĂU, 27 sept — Sputnik. Crucea de piatră din Piața Unirii din București a fost profanată de persoane necunoscute, care au inscripționat cu litere negre „LGBT", comunică portalul ActiveNews.ro.

  Monumentul a fost instalat în 1999, în prezența președintelui de atunici al României, Emil Constantinescu, pe locul în care a fost planificată inițial construcția Catedralei Mântuirii Neamului. Ulterior autoritățile au ales un alt loc.

  Nu este prima oară când grupurile care susțin homosexualitatea acționează violent, menționează sursa citată.  În luna martie, un cort al Coaliției pentru Familie, care colecta semnături pentru definirea noțiunii de familie în Constituție, a fost vandalizat de o grupare pro-gay care și-a asumat acțiunea printr-un comunicat.

  Tematic

  CCR a amânat decizia privind căsătoriile gay și a stabilit un nou termen
  Tagurile:
  LGBT, Homosexuali, Gay, Crucea de piatră, București, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1252
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1163