21:50 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Fotografie realizată de fotograful moldovean Victor Pictor

  Frumusețe incredibilă: moldovencele din obiectivul unui fotograf

  © Facebook / Victor Pictor
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  76313

  Fotografiile unui fotograf moldovean au ajuns să fie etalon internațional. Printre lucrările sale excelează cele în care apar unele moldovence de o frumusețe incredibilă.

  CHIȘINĂU, 27 sept — Sputnik. Frumusețea legendară a moldovencelor continuă să facă furori și în lumea fotografiei.

  Imaginile fotografiate de fotograful profesionist din Moldova care își spune Victor Pictor, potrivit evenimente.md, sunt prezentate drept exemplu pentru fotografii de talie internațională.

  Tematic

  Moldovencele sclipesc de frumusețe și ocupă locul trei în lume
  Tagurile:
  Talie internațională, Exemplu, Moldovence, Frumusețe, Profesionist, Fotograf, Victor Pictor, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1255
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164