06:50 17 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.17
 • USD17.68
 • RUB0.28
 • RON4.02
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  166912

  Cei trei au fost puşi la pământ și încătușați de către ofiţerii INI. Reţinerea a avut loc în faţa casei Guvernului, în perimetrul Pieţei Marii Adunări Naţionale.

  CHIŞINĂU, 28 sept – Sputnik. Acum câteva clipe a avut loc o reţinere spectuloasă în faţa sediului Guvernului de la Chişinău.

  Oamenii legii au reţinut trei persoane chiar în timp ce aceştia se deplasau cu o maşină de marca BMW pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. Cei trei au fost puşi la pământ de ofiţerii Inspectoratului Naţional de Investigaţii (INI) şi încătuşaţi. Reţinerea a avut loc în faţa casei Guvernului, în perimetrul Pieţei Marii Adunări Naţionale.

  Purtătorul de cuvânt al INI, Diana Sochircă, a oferit detalii pentru agenţia Sputnik despre reţinerea care a avut loc cu puţin timp în urmă în faţa Casei Guvernului din Chişinău.

  Potrivit lui Sochircă, ofiţerii INI au reţinut două persoane suspectate de comercializarea substanţelor radioactive.

  „Au fost reţinute două persoane. Acestea sunt suspectate de vânzarea substanţelor radioactive. Deocamdată nu putem spune concret despre ce substanţe este vorba. Ancheta este în derulare”, a declarat Sochircă.

  Tematic

  Alertă în Moldova: un număr impresionant de magistrați reținuți în doar o zi
  Tagurile:
  Polițiști, Reținere, Piața Marii Adunări Naționale, Guvern, Moldova


  Știrile Zilei