23:41 14 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Aeroportul Internațional Chișinău

  Parolele Wi-Fi pentru toate aeroporturile din lume. Click aici

  © Sputnik / Мирослав Ротарь
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  24222

  Conexiune pe gratis la Internet în aeroporturile din Barcelona, Paris, Dubai, Roma, Moscova etc. Este posibil oare așa ceva? Bineînțeles! Păstrați linkul acestui articol, care vă va fi de mare folos atunci când vă veți planifica călătoriile.

  BUCUREȘTI, 10 oct – Sputnik. Fiecare călător s-a pomenit cel puțin odată în viață în situația în care, aflându-se pe un aeroport, are nevoie stringentă de acces la internet, însă nu cunoaște parola de acces și nici măcar nu are posibilitatea să întrebe de cineva cum ar putea-o obține.

  Bloggerul Anil Polat, specializat în problema călătoriilor, a găsit o soluție la problema pasagerilor din toată lumea, creând o hartă interactivă a parolelor Wi-Fi.

  Această hartă poate fi folosită foarte simplu.

  Este suficient să găsiți pe hartă aeroportul respectiv. Fiecare aeroport este menționat pe hartă printr-o iconiță de forma unui avion. Faceți click pe aeroportul care vă interesează și veți obține imediat informația despre locul în care rețeaua este mai bună și instrucțiuni privind introducerea parolei, dacă acesta este necesar pentru conectarea la rețeaua Internet.

  Păstrați acest link și folosiți-l atunci când vă planificați călătoriile.

  Tematic

  AUTO: se lansează maşina electrică conectată la Internet
  Tagurile:
  Wi-Fi, Acces, Internet, Hartă, Călătorii, Blogher, Aeroport, Europa, Moldova, Rusia, SUA, România


  Știrile Zilei