21:08 20 Ianuarie 2018
În direct
  Șarpe

  Tragic! Român găsit mort după ce a fost mușcat de șarpe în Buzău

  © Sputnik/ Александр Кряжев
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  14802

  Doliu și durere în familia unui cunoscut academician. Fiul acestuia a fost găsit fără suflare în casa de vacanță a familiei, din comuna argeșeană Corbeni. Chiar în ziua când a murit a spus că a fost mușcat de un șarpe, în timpul unei expediții montane, și că se simțea rău, dar nu a vrut să meargă la medic.

  BUCUREȘTI, 11 oct — Sputnik. Fiul academicianului Razvan Theodorescu, fost ministru al Culturii, a fost găsit decedat, luni noaptea, în casa bunicilor din comuna argeșeană Corbeni, potrivit știrile ProTV.

  Vladimir Theodorescu, care avea 43 de ani, a vorbit duminică seara la telefon cu un prieten, căruia i-a spus că a fost într-o expediție în munții Buzăului, în timpul căruia fusese mușcat de un șarpe. El i-a mai spus că, deși se simte rău, nu vrea să meargă la medic.

  Trupul neînsuflețit a fost găsit de niște vecini, care au văzut lumină și au intrat în casă. Au sunat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic. În urma autopsiei, s-a constatat că bărbatul a murit din cauza veninului șarpelui care l-a mușcat.

  Tagurile:
  Mușcătură de șarpe, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei