19:12 20 Ianuarie 2018
În direct
  Accident Iași

  Detalii despre gravul accident produs în România, cu implicarea moldovenilor

  © Photo: www.ziaruldeiasi.ro
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  58523

  Microbuzul venea din Republica Moldova și se îndrepta spre Italia. Se vorbește despre șapte victime.

  BUCUREŞTI, 11 oct — Sputnik. Un accident foarte grav a avut loc marţi în jurul orei 13.30 pe raza localităţii Stânca, comuna Comarna. Un microbuz s-a răsturnat după ce a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în decor, transmite Inspectoratul de Poliţie Iaşi pentru Sputnik.

  În microbuz se aflau 7 persoane, şoferul şi 6 pasageri. În urma impactului o persoană a decedat.

  "În microbuz erau 7 persoane, şoferul şi 6 pasageri. În urma accidentului au rezultat 7 victime. Din cele 7, o persoană a avut stop cardio-respirator. Sau efectuat manevre de resuscitare şi s-a declarat decesul acesteia", a declarat pentru Sputnik Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.


  Celelalte 6 victime au fost transportate la spital. Trei dintre ele la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi şi celelalte trei la Spitalul de neuro-chirugie.

  Accidentul a avut loc în curba dintre Răducăneni şi Iaşi. Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului.

  "Dinspre Răducăneni către Iasi, într-o curbă, autovehicului a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în decor. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat pentru Sputnik Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

  Urmează să se stabilească cu exactitate modul de producere a accidentului. La faţa locului nu mai era nimeni când Poliţia a ajuns. Victimele fuseseră transportate la spital. 

  Tematic

  (VIDEO) Un microbus cu moldoveni s-a răsturnat în România. Sunt morți
  Tagurile:
  Microbuz, Moldoveni, Italia, accident, Romania
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei