17:41 23 Ianuarie 2018
Chişinău-5°C
În direct
  Ploi

  Ploile au făcut prăpăd în România. La Galați circulația feroviară e blocată

  © Sputnik/ Александр Кряжев
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  3902

  După 24 de ore de ploi torențiale, mai multe județe din sudul, estul, nordul țării și zona București-Ilfov au fost grav afectate, iar codul portocaliu de inundații se prelungește până joi.

  BUCUREȘTI, 12 oct — Sputnik. Peste 60 de gospodării din Bucureşti şi Ilfov au fost inundate în urma ploilor abundente. Pompierii de la ISU Bucureşti — Ilfov au fost solicitaţi să intervină în în subsoluri ale imobilelor sau în locuinţe din cauza ploilor abundente.

  Cele mai multe intervenţii ale pomierilor de la ISU Bucureşti-Ilfov sunt în judeţul Ilfov, în localitatea Pantelimon. De asemenea, a fost nevoie de intervenţia cu motopompe şi în localităţile Cernica şi Afumaţi.

  Pompierii spun că nu au fost solicitaţi să intervină pentru copaci căzuţi şi apă acumulată pe străzi, aceste cazuri intrând în sarcina municipalităţii.

  La Galaţi, circulaţia feroviară este blocată după ce apa a acoperit liniile de cale ferată, în timp ce în judeţul Prahova au fost inundate zeci de gospodării din 15 localităţi, iar în Vrancea au fost afectate peste o sută de gospodării din 11 localităţi, anunță News.ro.

  Tagurile:
  Galați, Ploi, Meteo, Galația
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei