19:48 11 Mai 2021
În direct
 • EUR21.51
 • USD17.82
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  7532

  Statul român intenționează să aloce peste 100 de milioane de euro pentru modernizarea a patru stadioane de fotbal până în 2020. Oare câte spitale, școli sau câți kilometri de autostradă s-ar putea face cu banii ăștia, se întreabă deputatul PNL Daniel Gheorghe într-o postare pe pagina sa de Facebook.

  BUCUREȘTI, 16 oct — Sputnik. Daniel Gheorghe se arată surprins că se vor investi peste o sută de milioane de euro în patru stadioane de fotbal, pentru a fi reconstruite până în 2020, când în România acești bani ar fi mai necesari pentru rezolvarea unor probleme mult mai grave în alte domenii.

  El spune că ar vrea să știe câte spitale, câte scoli sau câți kilometri de autostradă s-ar putea construi cu această sumă. De asemenea, se adresează celor care au criticat, foarte vocali și furibund, investiția în Catedrala Mântuirii Neamului, dar care acum tac mâlc, când banii se duc în stadioane, de care marea majoritate a românilor nu au nevoie.

  „Rog deontologii patriei, cei care au un fix cu Catedrala, să ne spună ce cheltuieli sociale s-ar putea rezolva cu suta de milioane de euro, ori câte probleme de infrastructura se pot soluționa. Nu mai auzim niciun «vrem spitale, nu stadioane»? Sau, de ce nu, pot da o sugestie actualului guvern: să nu mai arunce banii aiurea pe stadioane și, după ce trimit la plimbare conducerea incompetenta de la Tarom, pot investi suma asta de bani în baza materială a companiei aviatice naționale și în siguranța zborurilor", comentează Daniel Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

  Tematic

  Demascarea planurilor lui Soros. De ce investește 500 de milioane $ în imigranți
  Tagurile:
  Spitale, Şcoli, Euro, Milioane, Stadioane, Investiţii, Statul Român, Daniel Gheorghe, România

  Știrile Zilei