11:24 20 Ianuarie 2018
În direct
  60 de persoane au leșinat într-un mall din Chișinău

  Alertă într-un mall din capitală: au leşinat 60 de persoane

  © Video: Youtube / Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAI
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  36703

  În timpul documentării unui act de corupţie într-un centru comercial din Chişinău, 60 de persoane au leşinat instantaneu.

  CHIŞINĂU, 17 oct – Sputnik. Şaizeci de persoane au leşinat instantaneu într-un mall din Chişinău. Evenimentul face parte din cadrul unei acţiuni desfăşurată de  Serviciul protecție internă și anticorupție (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne.

  SPIA a desfășurat un Flash Mob într-un centru comercial din capitală, prin intermediul căruia a fost transmis mesajul „Corupția este ca un virus mortal, nu o lăsa să te infesteze!”.

  La Flash Mob au participat peste 60 de persoane, care la un moment dat au căzut, simulând leșinul și rămânând nemișcați, în timp ce în prezența lor avea loc un act de corupție.

  „Prin intermediul acestui Flash Mob, Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI a încercat să atragă atenția asupra fenomenului corupției și asupra faptului că, aceasta înseamnă mai mult decât dare și luare de mită, având urmări de lungă durată mult mai grave”, anunţă instituţia.

  Tagurile:
  Flash mob, Corupție, Mall, Chișinău, Republica Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei