19:09 20 Ianuarie 2018
În direct
  Uliana Ochinciuc

  Luptă pentru averea lui Dan Condrea: Uliana şi-a dat copilul minor în judecată

  © Photo: dcnews.ro
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  4603

  Dan Condrea, patronul Hexi Pharma decedat în accidentul de maşină pe 22 mai, a lăsat în urma lui o avere de aproximativ 25 de milioane de euro, o sumă pentru care Uliana Ochinciuc şi-a dat în judecată chiar şi propriul copil, pe David Condrea.

  BUCUREŞTI, 19 oct — Sputnik. Uliana Ochinciuc, cea de-a doua soţie a lui Dan Condrea, este disperată să intre în posesia averii acestuia şi a deschis un proces la Judecătoria Sector 5 prin care contestă succesiunea averii lui Dan Condrea, informează Libertatea.

  Din cauza faptului că patronul Hexi Pharma nu a lăsat un testament, moștenirea lui Condrea se împarte între urmași conform legii. Copiii acestuia, Magdalena Condrea și David Condrea, sunt minori, iar averea cuvenită lor ar urma să fie administrată până la majorat de cele două mame. Uliana Ochinciuc, cea de-a doua soţie a lui Condrea, încearcă să blocheze ca Laura Georgescu, prima soție, să administreze jumătate din firmele și conturile fostului patron Hexi Pharma.

  Magdalena Condrea are 10 ani şi este copilul lui Dan Condrea din prima căsătorie, iar David Condrea este copilul din a doua căsătorie cu Uliana Ochinciuc. Astfel că Uliana a hotărât să-şi dea in judecată propriul copil, pe David Condrea, pentru a pune mâna pe averea soţului.

  Dan Condrea și-a pierdut viața pe 22 mai într-un accident rutier. Averea lui se ridică la aproape 110 milioane de lei (aproximativ 25 milioane de euro).

  Tematic

  INTERESE OBSCURE: cine încearcă să preia ilegal grupul Hexi Pharma
  Tagurile:
  Copil minor, Avere, Judecată, Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, Dan Condrea, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei