08:48 16 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.70
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.61
  Maşa şi Ursul

  Psihologii ruși: “Mașa și Ursul” este cel mai dăunător desen animat

  YouTube
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  68113

  Desenul animat „Mașa și Ursul” este calificat drept cele mai periculoas pentru psihicul copiilor, potrivit unui top al celor mai dăunătoare desene animate, elaborat de psihologii ruși.

  CHIȘINĂU, 1 noi — Sputnik. Faptul că personajului principal, Mașa, nu ascultă, capriciile ei și purtarea proastă, s-ar putea reflecta negativ, în opinia specialiștilor, asupra comportamentului copiilor, creânduse percepția că un astfel de comportament este unul normal, comunică Izvestia.ru.

  Locul doi în top îl ocupă desenul animat „Monster High". Psihologii consideră că vocabularul personajelor care discută între ei, folosind un argou, ar putea să influențeze negativ bagajul de cuvinte al copiilor. În afară de aceasta, personajele principale studiază la o școală de monștri, însă nu frecventează lecțiile, comunică postul de televiziune 360.

  „SpongeBob SquarePants" a ocupat locul trei în topul specialiștilor. În opinia savanților, principalul personaj este excesiv de egoist și îi critică pe cei adulți.

  Pe locul patru se află clasicul "Tom and Jerry". Experții consideră că personajele principale, motanul și șoarecele, determină un comportament abuziv în raport cu cei maturi.

  Potrivit AP, desenul animat "Mașa și Ursul" este popular nu doar în Rusia, dar și în Italia, Marea Britanie, Germania și Indonezia. De asemenea, desenul animat este popular în țările musulmane pentru că Mașa are capul acoperit.

  Tematic

  (VIDEO) Noul episod “Mașa și Ursul”. Record de vizualizări:10 milioane în 5 zile
  Tagurile:
  Psihologie, Desene animate, Mașa și Ursul, Copii
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei