05:06 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Victor Ponta

  Scandalos: o cunoscută agenție de presă îi dorește moartea lui Victor Ponta

  © Sputnik / Алексей Даничев
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  10402

  Una dintre principalele agenții de presă din România a publicat azi dimineață, pe pagina oficială a site-lui, un mesaj scandalos, care poate schimba modul cum înțeleg mulți cititori că se face presă în România.

  BUCUREȘTI, 2 nof — Sputnik. Agenția de presă HotNews a postat dimineață, pe pagina oficială de socializare a site-ului, un mesaj incredibil la adresa fostului premier Victor Ponta, potrivit Activenews.

  Astfel jurnaliștii de la HotNews au scris: „Sper să crăpi, Victor Ponta."

  „Într-un asemenea caz nu se mai pune problema unei deontologii profesionale, atunci când ajungi să ameninți cu moartea o persoană, fie că îți e plăcută sau antipatică, într-un asemenea mod", scrie Răzvan Marinescu de la Activenews.

  Însă, cu puțin timp în urmă, jurnaliștii de la HotNews și-au retractat afirmația. Aceștia au explicat că unul dintre editorii contului de Facebook al HotNews.ro a publicat un mesaj inacceptabil și că acesta a fost dat afară de la agenția de presă.

  „Reiterăm ataşamentul nostru pentru decența discursului în spaţiul public şi hotărârea de a lupta cu orice mijloace pentru a păstra un spaţiu public curat. Încă o dată, prezentăm scuzele noastre", se menționează în mesajul postat de Hotnews.

   

  Tematic

  Ponta despre adversarii PSD: candidații Sistemului, ai lui Soros, ai Securității
  Tagurile:
  Hotnews, Moarte, Victor Ponta, România


  Știrile Zilei