13:07 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)
  985086

  Divorțul primarului de Chișinău Dorin Chirtoacă de jurnalista Anișoara Loghin, după doar cinci luni de la nuntă, a provocat multă nedumerire. Cei doi au refuzat să ofere detalii despre eșecul mariajului lor, însă corespondenții Sputnik au aflat detalii importante.

  CHIȘINĂU, 2 noiembrie — Sputnik. Despre faptul că relația dintre Dorin și Anișoara era problematică încă înainte de căsătorie au vorbit și au scris mai multe persoane. Însă acum a devenit cunoscut, la inițiativa căruia dintre cei doi s-a produs divorțul.

  Chirtoaca Loghin
  © Sputnik / Мирослав Ротарь

  Astfel, sursele Sputnik apropiate de conducerea Partidului Liberal, al cărui vicepreședinte este Dorin Chirtoacă, au dezvăluit că primarul Chișinăului a părăsit-o pe Anișara Loghin, nu invers, așa cum se zvonea anterior.

  Problemele în viața lor de familie au început să apară după luna de miere. Acestea au fost provocate nu doar de scandalurile publice în care a fost implicat Dorin Chirtoacă și care o deranjau mult pe Anișoara Loghin, ci și de unele relații amoroase anterioare din viața lui Dorin Chirtoacă.

  Despre rolul pe care l-a jucat o jurnalistă în divorțul lui Dorin și Anișoara vom relata într-un material ulterior. Urmează să fie precizate unele detalii.

  Тема:
  Relația dintre Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă (20)

  Tematic

  Anișoara Loghin: „El nu a încercat cumva să influențeze hotărârile mele...”
  Tagurile:
  Relații amoroase, Certuri, Probleme, Anișoara, Dorin, Scandal, Familie, Divorț, PL, Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă, Moldova, Republica Moldova


  Știrile Zilei