21:09 20 Ianuarie 2018
În direct
  toamna

  Cum va fi vremea în weekend. Surpriza anunțată de meteorologi

  © Sputnik/ Miroslav Rotari
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  28311

  Specialiștii în meteorologie au anunțat, pentru sfârșitul de săptămână, temperaturi neobișnuite pentru această perioadă a anului. Cum va fi vremea în toată țara sâmbătă, duminică și luni.

  BUCUREȘTI, 4 nov — Sputnik. Potrivit meteorologilor, vremea se va încălzi, iar în unele zone din țară, mercurul din termometre va ajunge până la 23 de grade, informează antena3.ro

  Local, va ploua ziua în zona de munte, iar noaptea, în nordul Carpaților Orientali, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare.

  Sâmbătă, vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va fi de 12-13 grade și cea minima, în jur de 4 grade.

  Vremea va deveni duminică mai caldă decât este normal în această perioadă. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, pe când cea minimă va fi de 7-9 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

  Luni, temperaturile maxime vor fi între 13 și 23 de grade, cele mai ridicate valori înregistrându-se în extremitatea de sud-est, iar cele minime vor fi mai scăzute decât în noaptea anterioară, situându-se între 3 și 13 grade. Va fi mai frig în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă.

  Tagurile:
  surpriză, Temperatură, meteo, prognoza, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei