18:08 17 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.60
 • USD17.75
 • RUB0.28
 • RON4.14
 • UAH0.72
  Dark web

  Guccifer: "Hillary este Înaltă Preoteasă". Fox News confirmă.

  © Photo : Pixabay
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  30652

  Hackerul român Guccifer, pe numele său real Marcel Lazăr, a trimis din închisoare o scrisoare către FOX News prin care dezvăluie faptul că a descoperit în mailurile lui Hillary Clinton faptul că aceasta este Înaltă Preoteasă a Illuminati.

  BUCUREȘTI, 7 nov — Sputnik. Marcel Lazar a trimis o scrisoare către FOX NEWS din închisoarea Alexandria Detention Center prin care susține că, după ce a intrat în emailul personal al lui Hillary Clinton, a descoperit că aceasta este Înaltă Preoteasă a Illuminati.

  Guccifer a trimis scrisoarea înainte ca el să fie extrădat în România, adică acum 5 săptămâni, iar Fox News a confirmat primirea scrisorii.

  "Abia acum înțeleg de ce Marcel Lazăr a primit o condamnare atât de drastică, de 7 ani de închisoare, iar cei doi israelieni din Scandalul Black Cube doar 3 ani cu suspendare. E clar că Preoteasa Hillary s-a supărat rău pe Guccifer iar Justiția română s-a executat ca la ordin! Ce ne facem dacă iese Trump?! O să îl declare ai noștri Justițiabili, Erou pe Guccifer?!", se întrebă Radu Moraru, pe nasul.tv.

  Tematic

  Hackerul Guccifer a fost adus în România pentru a ispăși condamnările contopite
  Tagurile:
  Extrădare, Illuminati, Scrisoare, Marcel Lazăr, Guccifer, Hillary Clinton, România


  Știrile Zilei