10:55 23 Martie 2019
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.13
 • UAH0.63
  Prostitutia

  O moldoveancă, vândută în sclavie sexuală în România

  © Flickr/ ALlisson H
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  3912

  Patru cetățeni străini au atras în România prin înșelăciune o locuitoare a orașului Cahul, unde au forțat-o să ofere servicii sexuale. Ulterior aceștia au cerut victimei bani pentru transport.

  CHIȘINĂU, 15 dec — Sputnik. Procuratura pentru lupta cu crima organizată și investigarea dosarelor speciale a finalizat o anchetă în privința a doi cetățeni ucraineni și doi cetățeni ai Republicii Moldova cu privire la vânzarea în sclavie sexuală a unei locuitoare a orașului Cahul și a transmis toate materialele în instanța de judecată.

  Potrivit Procuraturii Generale, în perioada-aprilie a acestui an, bărbații au transportat femeia la Galați, unde au forțat-o să se prostitueze. Ulterior, după ce victima a reușit să revină acasă, i s-a cerut să returneze banii pentru transportarea ei în România.

  În iulie, bănuiții au încercat din nou să convingă din nou femeia și una din cunoscutele sale să se prostitueze, însă acestea s-au adresat în poliție. Unul din cetățenii străini avea acte false.

  În prezent, doi străini se află în arest preventiv, iar celorlalți doi au făcut declarație de nepărăsire a localității. Aceștia riscă să primească o pedeapsă de 15 ani de privațiune de libertate.

  Tagurile:
  România, Sex, trafic de ființe umane, Prostituție, România, Galați, Cahul, Republica Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei