23:07 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Maria Șarapova

  Maria Sharapova... scriitoarea

  © Sputnik / Антон Денисов
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  3611

  Maria Sharapova a profitat de perioada de suspendare pentru a scrie un volum autobiografic, o promisiune pe care a făcut-o acum doi ani, termenul pe care și-l luase atunci fiind vara lui 2017.

  BUCUREȘTI, 5 ian — Sputnik.  Marea jucătoare rusă, suspendată pentru un așa-zis caz de dopaj, a demonstrat că este o personalitate complexă — în domeniul afacerilor a lansat marca de dulciuri Sugarpova, un lanț de magazine extins în mai multe țări, și-a continuat studiile la celebra universitate Harvard, a continuat să fie imaginea mai multor mari firme, dar a găsit timp și pentru a termina prima formă a autobiografiei sale.

  "Acum doi ani, în decembrie, eram la o lansare de carte, atunci mi-a venit ideea de a-mi pune gândurile pe hârtie, ca un jurnal. Am scris patru luni la jurnal, apoi am trimis câteva pasaje mai multor edituri", povestește Sharapova.

  Maria a fost surprinsă când a fost contactată de o editură prestigioasă "Farrar, Straus and Giroux" care i-a propus să lucreze împreună la carte. Maria lucrează la carte și cu Rich Cohen, jurnalist și scriitor care a colaborat și cu alte celebrități, cum ar fi Marin Scorsese sau Mick Jagger.

  "Scrisul a fost o pasiune pentru mine, încă de când mi-am dat seama că matematica nu este subiectul meu favorit, iar a scrie îmi oferă prilejul de a-mi exprima sentimentele, chiar și pe cele pe care altfel nu am cui să le destăinui".

  Maria Sharapova crede că jumătatea anului 2017 este un termen rezonabil pentru a scoate pe piață volumul autobiografic și promite fanilor că îi va ține la curent pe pagina sa de Facebook.

  Tagurile:
  Maria Sharapova, București
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei