16:26 19 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.55
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.61
  Curățarea zăpezii

  Se închid şcolile din cauza zăpezilor. Vezi până când

  © Sputnik / Rodion Proca
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  90201

  Ninsorile abundente din ultimele zile au făcut ca autorităţile să ia decizia suspendării cursurilor din toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța.

  BUCUREŞTI, 7 ian — Sputnik. Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța s-a întrunit în regim de urgență sâmbătă, 7 ianuarie 2017, informează ISJ Constanţa într-un comunicat de presă.

  Astfel, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a luat decizia suspendării cursurilor din toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța pentru luni, 9 ianuarie, și marți, 10 ianuarie 2017.

  Decizia a fost luată ținându-se cont de condițiile meteorologice nefavorabile şi de necesitatea asigurării condițiilor proprii desfășurării orelor de curs.

  Suspendarea cursurilor va fi urmată de măsurile necesare privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului aşa cum au fost stabilite de consiliul de administrație al unității de învățământ.

  Şcolile şi grădiniţele se închid şi în Bucuresti luni şi marţi. De asemenea, autorităţile din judeţele Ialomiţa, Buzău,Vrancea şi Tulcea au anunţat închiderea şcolilor pe 9 şi 10 ianuarie. 

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei