20:50 24 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Viață cotidiană

  Un adolescent și-a tăiat gâtul la Liceul Petru Poni

  © Sputnik / Евгения Новоженина
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  7721

  Un tânăr în vârstă de 17 ani, elev al liceului Petru Poni din Iaşi, a încercat să se sinucidă în această dimineaţă tăindu-și gâtul cu o lamă. Colegii spun că tânărul avea o fire dificilă.

  BUCUREŞTI, 16 ian — Sputnik. Elevul în vârstă de 17 ani a încercat să intre să vorbească cu o fată pe care el o credea prietena lui, relatează Ziarul de Iaşi.

  Colegii spun că tânărul avea o fire dificilă. Totul s-a petrecut la Liceul Petru Poni, în jurul orei 10,45 din Iaşi. În plus, adolescentul, era disperat că avansurile pe care le făcea unei fete erau fără rezultat. În această dimineaţă el s-a enervat, a tras cu pumnul într-un geam și apoi s-a tăiat cu o lamă. Adolescentul a fost dus la spital.

  "A mai avut o tentativă similară în luna noiembrie în fața Liceului Ștefănescu, tot de a se tăia la nivelul gâtului. El a fost la un moment dat, anul trecut, elevul nostru, dar nu l-au mai adus părinții și am făcut sesizare către toate organele competente. Mă mir că este acum în aceeași situaţie", a precizat directoarea Liceului Tehnic „Petru Poni", Monica Trupina.

  Medicii de la spital care l-au îngrijit pe adolescent au constatat că acesta are cicatrici și pe braț, semn că s-a mai mutilat și în trecut. Băiatul a fost dirijat către neuropsihiatrie infantilă pentru consiliere și tratament de specialitate.

  Tematic

  Tânăr român ucis cu lovituri de cuțit în Marea Britanie. Detalii despre tânăr
  Tagurile:
  disperat, adolescent, medicii, Sinucidere, tânăr, Liceului Ștefănescu, Liceului Tehnic „Petru Poni", Monica Trupina, Iaşi, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei