12:50 23 Martie 2019
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.13
 • UAH0.63
  Incendiu, pompieri

  Cătălin Botezatu admite că cineva ar fi provocat incendiul în BAMBOO

  © Sputnik / Владимир Астапкович
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  15231

  Potrivit creatorului de modă Cătălin Botezatu, incendiul de la celebrul club din capitală, Bamboo, poate fi rezultatul unei fapte intenționate.

  BUCUREȘTI, 21 ian — Sputnik. Botezatu a făcut declarații pentru Antena 3 și a subliniat faptul că după tragedia de la clubul Colectiv, în Bamboo au fost investiți 100 de mii de euro în sistemul anti incendiar al localului.

  Botezatu a afirmat că la Bamboo au fost semnalizate toate ieșirile și că nu era posibil ca cineva să-și fi aprins măcar o țigară, fără a fi observat imediat de pază și rugat să o stingă.

  „Focul a pornit de undeva din stânga barului — o zonă care face legătura; este intrarea care face legătura cu un alt club. Au ars trei mii de metri pătrați. A ars totul. În acea zonă nu intra nimeni, nu depozitam băuturile într-un hol de intrare", a declarant Botezatu.

  El a respins orice suspiciune de încălcare a regulilor de securitate anti incendiu și a declarat că toate actele erau în regulă, au fost montate toate sistemele care să prevină și să lichideze un eventual incendiu, iar personalul de asemenea avea pregătirea necesară pentru a face față unei astfel de situații.

  Cătălin Botezatu susține că proprietarii clubului vor să afle care a fost sursa incendiului și a admis că e posibil ca cineva să fi incendiat în mod premeditat localul.

  Tematic

  Incendiu devastator la Hala Obor
  Tagurile:
  Intenție, Cauze, Flăcări, Răniți, Club, Incendiu, Bamboo, Cătălin Botezatu, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei