21:44 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Money

  Ajutoarele pentru nou-născuţi şi elevi, blocate de guvernul PSD

  © Photo : Pixabay
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  3702

  Guvernul ALDE - PSD blochează și în acest an cupoanele sociale pentru elevi, acordarea a 500 de euro pentru creşterea fiecărui nou-născut şi alte indemnizaţii sociale.

  BUCUREŞTI, 23 ian — Sputnik. La finele anului trecut, fostul guvern Cioloş a blocat tichetele de masă, tichetele cadou şi primele, relatează Profit.

  În afară de acestea, au mai fost blocate cupoanele sociale pentru elevi, acordarea a 500 de euro pentru educația permanentă a fiecărui nou-născut și îngheață o serie de indemnizații sociale.

  Toate aceste plăți au fost suspendate de fostul Guvern Cioloș pentru 2 luni, până în martie, iar apoi noul Guvern Grindeanu urma să decidă dacă le păstrează sau le amână.

  Însă Guvernul ALDE — PSD a pregătit ordonanța care le amână pe întregul an 2017. Astfel, guvernul Grindeanu blochează și în acest an cupoanele sociale pentru elevi şi acordarea a 500 de euro pentru creşterea fiecărui nou-născut.

  Tematic

  Copiii moldoveni cu cetățenie română vor primi câte 500 de euro
  Românii din afară ar putea primi 500 de euro adaos la salariu
  Tagurile:
  nou-născut, premii, Indemnizații, ajutor, ALDE, PSD, Sorin Grindeanu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1247
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   124
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1162