18:27 16 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.71
  Proteste la București

  Proteste 2017 - cele mai spectaculoase fotografii

  © REUTERS / Inquam Photos / Octav Ganea
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  76004

  Sute de imagini superbe, emoționante, dramatice de la protestele din Capitală și din țară

  BUCUREȘTI, 3 feb — Sputnik. Unul dintre cele mai cunoscute comunități dedicate fotografiei, F64, a realizat o adevărată expoziție de artă fotografică selectând imagini superbe realizate în Capitală și în alte orașe, Scopul? Nu e unul politic, ci unul firesc pentru fotografii profesioniști dar și pentru amatori, imortalizarea unor evenimente importante "din punct de vedere istoric și fotografic".

  "Cum cărțile trecutului au fost deja scrise și acum ne aflăm în era digitalului, este important să menținem o evidență a evenimentelor marcante, online", scriu cei de la F64. "Cărțile de istorie ale secolului 21 tind spre a deveni site-uri sau bloguri, unde informația și vizualul pot fi accesate de oricine".

  Au fost postate fotografiile a aproape 30 de fotografi, sunt câteva sute de fotografii, unele impresionante, pur și simplu. "Top fotografii de la protestul împotriva grațierii" vă propune o călătorie (non-politică) printre imagini — în care veți vedea cu totul altceva decât au transmis (politizat) televiziunile.

  Tematic

  Șoc - PSD nu renunță la Ordonanță
  Surpriză maximă: huliganii nu ar fi ultrași!
  Președintele, în război cu Internele și jandarmeria
  Tagurile:
  Fotografii, București, Proteste, România


  Știrile Zilei