09:04 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Mircea Badea

  Mircea Badea: "Trompeta SRI minte ca o japiță!"

  © Photo: Blogul lui Mircea Badea
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  101153

  Dezvăluirile lui Rareș Bogdan despre închiderea postului "Realitatea TV" au generat reacții puternice ale unor personalități.

  BUCUREȘTI, 17 feb — Sputnik. Amenințarea închiderii postului de televiziune "Realitatea" TV a fost subiectul emisiunii de ieri a lui Rareș Bogdan. Am redat într-un articol acuzațiile pe care le-a făcut realizatorul "Jocurilor de putere" la adresa (unui membru) CNA, dar și la adresa unor oameni de televiziune, foști angajați sau colaboratori ai "Realitatea" TV, unul dintre aceștia fiind Adrian Ursu — care ar fi "cerut imperios ca Realitatea TV să fie închisă".

  Astăzi, Rareș Bogdan a revenit asupra subiectului, declarând că a vorbit cu Adrian Ursu, realizatorul Antena 3 replicându-i că nu e nimic adevărat din ceea ce a spus, că nici măcar nu a pronunțat "realitatea" ca substantiv comun. "Dacă e așa, atunci îmi cer scuze domnului Adrian Ursu", a spus Rareș Bogdan.

  Tot astăzi, alegațiile lui Rareș Bogdan au fost infirmate de membrii CNA, într-un articol dedicat alegațiilor lui Bogdan pe "Pagina de media" — "Rareș Bogdan: Se vrea suspendarea Realitatea TV". Reproducem din declarațiile membrilor CNA:

  Monica Gubernat: „Aș vrea să neg cu vehemență că în discuția informală de ieri cu radiodifuzorii s-a discutat vreun moment situația amenzilor. Nu s-a discutat acest lucru și bănuiesc că și ceilalți colegi participanți pot confirma așa ceva".

  Radu Herjeu: „Sunt minciuni, minciuni, minciuni. Nu s-a cerut suspendarea, nu există termenul ăsta în Lege sau Cod, și niciun alt reprezentant al unui alt post TV nu a cerut închiderea vreunui post TV".

  Pe pagina sa de Facebook, cunoscutul realizator TV Mircea Badea a distribuit articolul "Rareș Bogdan: Se vrea suspendarea Realitatea TV. Membru CNA: „Sunt minciuni, minciuni, minciuni"", postând și un comentariu concluziv:

  "Trompeta SRI minte ca o japiță! Ce surpriză…

  P.S 6 ani de insolvență sereistă…"

  Mircea Badea se referă la situația Realitatea Media, despre ale cărei datorii Rareș Bogdan și Cozmin Gușă declară că sunt "istorice". Finanțatorul postului, Maricel Păcuraru, a fost recent eliberat condiționat din închisoare, unde executa o pedeapsă de patru ani pentru infracțiuni economice.

  Tematic

  Mircea Badea: "Cred că la anul (România) se va sparge"
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei