04:37 02 Martie 2021
În direct
 • EUR21.04
 • USD17.47
 • RUB0.24
 • RON4.32
 • UAH0.62
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  247812

  În următoarea perioadă, temperaturile vor creşte semnificativ, astfel că se vor înregistra valori mai mari decât cele care sunt normale pentru luna februarie. În ce zone ale ţării va fi cel mai cald.

  BUCUREŞTI, 27 feb — Sputnik. Luni se va încălzi mai tare decât este normal pentru această perioadă a anului, astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 grade în nordul litoralului şi 18 grade în sudul Banatului şi în vestul Olteniei, potrivit România TV.

  Temperaturile minime se vor situa între —5 grade în estul Transilvaniei și 9 grade în sudul Banatului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ceață, izolat dimineața şi local noaptea. În a doua parte a intervalului, pe arii restrânse, în regiunile nord-vestice, va ploua slab.

  În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

  Marţi, în sudul, estul și centrul țării, cerul va fi variabil, local, cu înnorări și ceață mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 grade pe litoral si 19 grade în Banat, iar cele minime, între —1 și 9 grade.

  În Bucureşti, temperatura maximă va fi, marţi, de 16…17 grade și cea minimă de 3…5 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ceață în prima parte a zilei și noaptea.

  Miercuri, apar norii și revin ploile, care vor fi și sub formă de aversă, fenomene care se vor extinde treptat dinspre vest și vor cuprinde majoritatea regiunilor. În zona montană, precipitațiile vor fi mixte pe parcursul zilei și, predominant, vor fi ninsori noaptea.

  Temperaturile maxime vor mai scădea în vest, nord-vest și centru şi se vor încadra între 7 grade în dealurile de vest şi 19 grade în sud-estul Munteniei. Cele minime vor fi cuprinse între —2 și 6 grade, mai coborâte în depresiuni.

  În Bucureşti, temperatura maximă va fi, miercuri, de 16…18 grade, iar cea minimă de 4…5 grade. Cerul se va înnora treptat în a doua parte a zilei, iar seara și noaptea va ploua.

  Tematic

  Avertizare meteo: cod galben de ploi abundente şi vânt puternic
  Tagurile:
  meteo, Transilvaniei, București

  Știrile Zilei