02:06 31 Martie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.17
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  27202

  Cercetarea realizată de platforma imobiliară Storia.ro şi agenţia D&D Research a analizat percepţia pe care românii o au asupra costului vieţii perceput din oraşul şi cartierul în care locuiesc, raportat la veniturile pe care le obţin.

  BUCUREŞTI, 1 mar — Sputnik. Braşov a fost desemnat ca fiind centrul urban cu cel mai avantajos cost al vieţii, potrivit unui studiu realizat de platforma de imobiliare Storia.ro şi agenţia D&D Research, relatează Money.

  Pe locul 2 se află Cluj-Napoca, pe 3 Oradea, pe 4 Sibiu, pe 5 Piteşti, pe locul 6 se situează Timişoara, pe 7 Târgu Mureş, pe 8 Craiova, iar Bucureşti este de abia pe locul 9. Iaşi este pe locul 10.

  La polul opus, oraşele cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vieţii sunt Reşiţa, Alexandria, Vaslui, Focşani, Piatra-Neamţ, Satu-Mare, Tulcea, Călăraşi, Botoşani şi Brăila.

  La nivel de regiunilor, Transilvania este considerată zona cu cel mai avantajos cost al vieţii, fiind urmată de Bucureşti şi Ilfov, Oltenia şi Banat. Moldova, Dobrogea şi Muntenia au obţinut cel mai mic scor.

  Studiul a fost realizat de platforma imobiliară Storia.ro şi agenţia D&D Research.  

  Tagurile:
  Timișoara, Pitești, Sibiu, Cluj-Napoca, Brașov


  Știrile Zilei