10:05 23 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.45
 • USD17.12
 • RUB0.26
 • RON4.12
 • UAH0.62
  Lacul lebedelor

  (VIDEO) Trei bărbați, probabil din diasporă, interpretează Lacul Lebedelor

  © Sputnik / Сергей Пятаков
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  3903

  Nu este neapărat să fii balerin, să ai o scenă și costumația respectivă ca să interpretezi Lacul Lebedelor. Se poate și într-un apartament, dacă este dorință

  BUCUREȘTI, 10 mart — Sputnik. Pe pagina Vocea Diasporei de pe facebook a fost postat un video care se bucură de o audiență nemaipomenită în rândul internauților. În doar câteva luni, el a acumulat deja mai bine de un milion 600 de mii de vizualizări.

  Trei bărbați tineri, costumați respectiv, interpretează Lacul Lebedelor. "Balerinii" sunt neîndemânatici, stângaci și de-a dreptul caraghioși, dar seriozitatea cu care execută sau, mai corect, imită mișcările de balet le dă un șarm aparte.

  Cel mai probabil, "balerinii" sunt români din diasporă.

  Bărbații sunt lipsiți de complexe, deși trebuie să spunem clar că dansul lor este unul decent, nu depășește limitele bunului simț, chiar dacă unii vor spune că cei trei ar avea o ușoară înclinare spre exhibiționism.

  Dar, credem noi, nu asta le-a adus atâtea accesări și popularitatea pe rețele de socializare. Ci altceva. Prezența spiritului autoironic și lipsa fricii de a deveni ridicol caraghios. O calitate mai rar întâlnită astăzi.

  Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

  Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

  Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei