17:53 22 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.35
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Sânge

  (VIDEO) În locuința unei femei din Rusia a început să „curgă sânge" din pereți

  © AFP 2019 / Miguel Schincariol
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  411041

  Un fenomen ieșit din comun s-a petrecut într-un oraș din Rusia, unde în apartamentul unei femei a început să curgă un lichid roșu din pereții casei

  BUCUREȘTI, 12 mart — Sputnik. În casa unei femei din orașul Voronej din Rusia, din prizele de curent electric a început să curgă un lichid de culoare roșie, asemănător cu sângele. Stăpâna apartamentului a declarat că, în urma vizetei făcute de responsabilii de la întreprinderea municipală care se ocupă de deservirea blocului, aceștia nu au fost în stare să explice care este cauza, a relatat postul TV Rossia 24.

  Instalatorul și electricianul au verificat apartamentele care se află în vecinătate însă nu au putut să dea o explicație a acestui fenomen ieșit din comun.

  Femeia s-a adresat autorităților locale responsabile de situațiile excepționale și poliției, dar și aici organele abilitate nu au fost în stare să dea un răspuns univoc. Pentru orice eventualitate a fost luate probe pentru expertiză a aerului și lichidului care curge, însă din rezultatele obținute nu a fost depistat nimic ieșit din comun, doar că acest lichid emană un miros insuportabil.

  În definitiv stăpâna apartamentului i-a chemat pe angajații Inspectoratului Ecologic de Stat din Rusia care urmează să identifice cauza acestui fenomen nemaiîntâlnit.

  Tagurile:
  priză, apartament, Rossia, Voronej, Rusia


  Știrile Zilei