13:14 23 Martie 2019
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.13
 • UAH0.63
  Universitatea Craiova

  Oltenii i-au fugărit și bătut pe steliștii lui Becali

  © Photo: www.csuc.ro
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  4402

  Martor: "Oltenii parcă ai venit la pont, erau pregătiți să sară la bătaie, jandarmii au spus că nu e treaba lor să ne asigure protecția până la mașini"

  BUCUREȘTI, 10 apr — Sputnik. După terminarea partidei din play-off între FCSB și CSU Craiova, întâlnire câștigată de bucureșteni cu 1-0, oltenii s-au răzbunat pe suporterii steliști. Din relatările martorilor, oltenii erau pregătiți pentru o bătaie după meci, iar atitudinea forțelor de ordine e pusă sub semnul întrebării.

  "Jandarmii ne-au spus să ieșim din mulțime doar cei care avem permis de conducere și să mergem la mașini pentru a veni cu ele lângă stadion pentru a-i lua pe restul prietenilor", relatează unul dintre suporterii atacați. "Când le-am cerut să ne asigure protecția au spus că nu e treaba lor și că să ne ducem singuri. Patru dintre noi am fost loviți de suporteri craioveni".

  În relatarea transmisă de GSP, martorul susține că el nu avea însemne cu Steaua, "însă cei de la CSU păreau pregătiți să sară la bătaie". Martorul apreciază că agresorii "parcă au venit la pont".

  Au fost patru victime care "au reușit până la urmă s-o ia la fugă și să scape doar cu câteva julituri", menționează GSP. Meciul s-a disputat la Drobeta Turnu-Severin, unde un număr de 300 de steliști au făcut deplasarea.

  Tematic

  Gigi Becali făcut praf de Codrin Ștefănescu
  Tagurile:
  Gigi Becali
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei