11:21 20 Ianuarie 2018
În direct
  Andreea Marin

  Andreea Marin - numită ambasador!

  © Facebook / Andreea Marin
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  16614

  Andreea Marin: "Valorile noastre sunt aceleași și de aceea parteneriatul nostru este unul durabil"

  BUCUREȘTI, 11 apr — Sputnik. Cunoscuta realizatoare TV a fost numită ambasador — dar nu din partea Ministerului de Externe, ci a grupului Automobile Bavaria, cel care comercializează în România automobilele marca BMW.

  În urmă cu 16 ani, Andreea Marin a mai reprezentat în această calitate grupul german, atunci ea promovând primul automobil marca MINI One adus oficial în România.

  "Loialitatea mea faţă de BMW și Automobile Bavaria Group nu e întâmplătoare", a declarat Andreea Marin. "Valorile noastre sunt aceleași și de aceea parteneriatul nostru este unul durabil. Calitatea mărcii e incontestabilă, și designul contează, dar eu sunt în primul rând o persoană practică și mă interesează siguranța pe care o simt la volan, căci străbat țara și lumea astfel, sunt un șofer cu experiență".

  Anul acesta Andreea Marin a ales "o maşină decapotabilă, sportivă şi elegantă, care să-mi aducă acele momente speciale când conduc în sezonul de vară, dar care mă atrage și ca design". Realizatoarea Tv a mai spus pentru "Pagina de media" că a ales culoarea roşie, "la fel ca în cazul primei maşini de la Automobile Bavaria, condusă de mine în 2001, un MINI care făcea atunci senzație".

  Tematic

  Andreea Marin, din nou Andreea Bănică
  (VIDEO) Andreea Marin în juriul "Uite cine dansează". Vedeta face furori în dans
  Cauza pentru care a divorțat Andreea Marin. Ce scrie în motivarea oficială
  Tagurile:
  Ambasador, Andreea Marin, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei