02:30 21 Ianuarie 2018
Chişinău-1°C
În direct
  Incendiu în Chișinău

  Incendiu devastator. Catedrala Ortodoxă aproape de flăcări

  © Facebook / DSE
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  5201

  Pompierii militari suceveni au intervenit miercuri seară, timp de 9 ore, la un incendiu extrem de puternic care a distrus mansarda unui bloc de locuinţe din oraşul Gura Humorului.

  BUCUREȘTI, 13 apr — Sputnik. La sosirea echipajelor de intervenție rapidă, incendiul se manifesta generalizat în apartament şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga construcţie, dar şi la blocurile învecinate, Catedrala Ortodoxă şi o gospodărie privată, informează Departamentul pentru Situații de Urgență.

  În urma incendiului de miercuri seară, 5 persoane au ajuns la spital pentru investigaţii şi tratament de specialitate. La faţa locului au fost mobilizate 16 autospeciale, din care 4 autoscări şi o ambulanţă SMURD.

  Din fericire, incendiul a fost localizat la nivelul mansardei şi astfel au fost salvate o casa P+1, cu anexele aferente, Catedrala Ortodoxă şi blocurile învecinate. În schimb au ars toate apartamentele situate la mansardă, pe o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 800 de metri pătraţi.

  Cauza incendiului nu este încă cunoscută. După aproximativ 9 ore de intervenţie, pompierii au lichidat ultimele focare ascunse şi au îndepărtat elementele de construcţie afectate de foc.

   

  Tematic

  (VIDEO) Incendiu în unul din hotelurile lui Trump
  (VIDEO) Un incendiu uriaş înteţit de vânturi puternice a înghiţit 140 de clădiri
  Incendiu devastator la Hala Obor
  Incendiu de proporţii în Chişinău. Posibil, victime. Alertă de gradul III
  VIDEO: incendiu la o uzină chimică, în urma unei explozii
  Tagurile:
  oraș, mansardă, intervenit, catedrală ortodoxă, Incendiu, Flăcări
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei