01:33 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  5622

  Un număr tot mai mare de turiști își îndreaptă atenția spre stațiunile balneare din Bulgaria, unde intenționează să întâmpine sărbătorile de Paști

  BUCUREȘTI, 14 apr — Sputnik. Românii au "invadat" țărmul nordic al Bulgariei de sărbătorile de Paști, scrie portalul bulgar Novinite.

  Potrivit datelor statistice, peste 4 mii de turiști urmează să fie cazați în hotelurile de pe plajele Mării Negre.

  Balcik a devenit locul preferat de odihnă al românilor în perioada de vară și de Paști. În acest hotel, spre exemplu, jumătate din oaspeții care au rezervat locurile sunt clienți permanenți și sosesc aici regulat.

  „Comparativ cu stațiunile balneare românești, propunem prețuri mai avantajoase și o calitate mai bună a serviciilor. Stațiunea noastră e completată la 100%. Oferta noastră constă dintr-un pachet de odihnă de trei zile pentru două persoane, care include micul dejun și cina festivă de Paști la un preț de 500 de leve (255 euro), spune Djem Akis", managerul unui hotel din Balcik.

  Potrivit informației din domeniul turismului, prețul unui sejur de trei zile în diverse hoteluri se ridică la 220 și 350 leve (112 și 178 euro), în funcție de serviciile incluse în pachet.

  Potrivit presei bulgare, românii au umplut și hotelurile din Kranevo.

  "Suntem în așteptarea unui sezon puternic, un sezon foarte reușit. Respectiv, ne-am pregătit să oferim servicii de calitate. Încercăm să oferim totul la prețuri cât mai avantajoase, a declarat Zlatina Mihalova", managerul unui hotel din Kranevo.

  Tematic

  Oraşul Sibiu a fost inclus pe harta mondială a turismului
  Castelul de lut din Transilvania, recomandat ca destinație turistică de BBC
  România, în top 5 țări europene după procentul creșterii turismului estival
  Competiţie de oferte turistice la Bucureşti. Moldova, printre invitaţi
  Tagurile:
  Țărm, Hoteluri, Turism, Marea Neagră, Plajă, Bulgaria

  Știrile Zilei