15:13 19 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.55
 • USD16.83
 • RUB0.27
 • RON4.19
 • UAH0.64
  Westminster Bridge

  S-a stabilit cum a căzut în Tamisa românca ce a murit în atacul din Londra

  © AFP 2018 / Justin TALLIS
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Atac terorist în Londra, lângă Palatul Westminster, Marea Britanie 2017 (20)
  655611

  Ancheta în cazul morţii tinerei din România care a căzut în râul Tamisa în timpul atacului terorist din Londra din 22 martie pe Podul Westminster, vine cu o dezvăluire. Tânăra nu a sărit în Tamisa.

  BUCUREŞTI, 20 apr — Sputnik. Românca, Andreea Cristea, a fost „aruncată" de pe Podul Westminster în timpul atacului terorist comis de Khalid Masood și a murit 15 zile mai târziu, în urma traumatismelor multiple suferite, scrie The Guardian.

  Andreea Cristea, care avea 31 de ani, a încetat din viaţă pe 6 aprilie. Medicul legist, dr. Fiona Wilcox, a deschis o anchetă în cazul morţii acesteia şi i s-a spus că românca a murit din cauză că i-au cedat organele în urma traumatismelor multiple, a rănilor la cap și a „scufundării".

  Comisarul de poliţie John Crossley a spus că, în urma investigaţiei, s-a stabilit că Andreea a fost lovită şi aruncată de pe pod, potrivit The Guardian. Anterior, se relata că tânăra a sărit de pe pod pentru a evita impactul cu vehiculul care se apropia în viteză.

  Khalid Masood, cunoscut și sub numele de Adrian Elms și Adrian Ajao, a ucis încă alte trei persoane în timp ce conducea un Hyundai Tucson 4x4 pe Podul Westminster, înainte de înjunghia mortal un poliţist care păzea o intrare în clădirea Parlamentului.

  Mai mult de 35 de persoane au fost rănite în atac. Una dintre aceste persoane este încă în comă, suferind mai multe leziuni.

  Andreea Cristea se afla la Londra într-o scurtă vacanţă cu iubitul ei, Andrei Burnaz, care a fost şi el rănit, dar eliberat, la scurt timp, din spital.

  Тема:
  Atac terorist în Londra, lângă Palatul Westminster, Marea Britanie 2017 (20)

  Tematic

  MAE: informaţii noi cu privire la românca rănită grav în atentatul din Londra
  Tagurile:
  românca, Atac terorist, Tamisa, Londra, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei