11:49 16 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.07
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.61
  Vânt și ploi, poză simbol

  Informare meteo: schimbare radicală a vremii - vijelii și grindină

  © RIA Novosti . Alexey Danichev
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (73)
  200 0 0

  Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică despre schimbarea vremii. Vom avea parte de instabilitate atmosferică accentuată şi răcirea vremii.

  BUCUREŞTI, 8 mai — Sputnik. Potrivit ANM, în majoritatea regiunilor vom avea parte de instabilitate atmosferică accentuată şi de ploi însemnate cantitativ, informare valabilă până pe 9 mai, ora 23. Miercuri vremea va deveni rece.

  Îndeosebi după-amiaza şi seara, vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și cu aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, căderi de grindină.

  Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în zonele de deal și de munte, precum și în sudul, estul și centrul țării, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

  În noaptea de marți spre miercuri (9/10 mai) și în cursul zilei de miercuri (10 mai), vremea va deveni rece, temporar va ploua în jumătatea de sud-est a țării.

  La munte, precipitațiile vor fi mixte, iar dimineața, local se va produce brumă, mai ales în nordul și centrul țării.

  Тема:
  Prognoza meteo (73)
  Tagurile:
  Vremea, prognoza, Meteo, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei