22:21 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Monica Macovei

  Monica Macovei, implicată într-o tentativă de omor

  © Facebook / Monica Macovei
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  59764

  În anii 1980, Monica Macovei a avut o relație cu un bărbat alături de care, într-o seară, s-a "dezlănțuit" în interiorul unui autoturism, într-un loc semi-public, fiind apoi admonestați de un trecător care a văzut scenele de amor prin geamurile mașinii, cei doi au ieșit să-l pună la punct, iar iubitul procuroarei l-a lovit cu un levier.

  BUCUREȘTI, 16 mai — Sputnik. Întâmplarea din ani 1980 s-a încheiat cu un dosar penal pentru tentativă de omor pe numele iubitului Monicăi Macovei, cu ea în rol de martor, dar a fost mușamalizat de parchet pentru a nu da naștere unui scandal deloc pe placul regimului, scrie inpolitics

  Ulterior, această poveste ar fi servit anumitor structuri pentru șantajarea Monicăi Macovei după ce devenise ministrul Justiției în administrația Traian Băsescu.

  În direct la România TV, la emisiunea lui Ion Cristoiu și a Letiției Zaharia, fostul pesedist Marian Vanghelie a declarat, tranșant, că informația e autentică și că ea poate fi găsită în dosarele din arhiva SIPA, fostul serviciu secret al ministerului Justiție.

  "Ea apare într-o lucrare acolo, la arhive, cu o tentativă de omor. A fost și în spațiul public (povestea n.n.) când ea a ajuns ministru, dacă cineva vrea să caute. Tot ce v-am zis acum este real, să se verifice", a spus Vanghelie.

  Monica Macovei nu a putut fi contactată telefonic.

  Tematic

  Monica Macovei, atac fără precedent împotriva PSD
  Se semnează petiția pentru “scoaterea Monicăi Macovei” din PE
  Petiție pentru demisia Monicăi Macovei din Parlamentul European
  Tagurile:
  Tentativă de omor, Monica Macovei, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei