12:01 18 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.41
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.32
 • UAH0.69
  Victor Ciutacu

  Legătura ascunsă între Ciutacu și Kovesi

  © Facebook / Victor Ciutacu
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Scandalul în jurul Laurei Kodruța Kovesi (44)
  406934

  Cele două importante figuri ale vieții publice sunt pe poziții radical diferite, dar între ele există ceva în comun, ignorat de lume

  BUCUREȘTI, 16 mai — Sputnik. Puțină lume știe că două dintre cele mai mediatizate personalități actuale, situate pe poziții total opuse în acceptul opiniei publice au ceva în comun. Astfel, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, și jurnalistul Victor Ciutacu, realizatorul-vedetă al România Tv sunt născuți în aceeași zi — 15 mai.

  Sigur, există o diferență de ani, jurnalistul fiind "planificat" cu trei ani mai devreme — dar, la cât de bine se menține în emisiuni, putem să considerăm că sunt trei ani… cu suspendare.

  Anul acesta, Ciutacu și-a onorat ziua de naștere printr-un sejur în Italia — evident, alături de soția sa, Mana (Mariana). Imaginile prezentate sunt din mica vacanță petrecută de soții Ciutacu în Italia.

  Despre Laura Codruța Kovesi se știe doar că a participat la un eveniment public, unde a fost felicitată de judecătorii Livia Stanciu și Cristi Dănileţ, de Bogdan Stan de la ANI și de fostul ministru al Educației, Adrian Curaj. De ziua sa, Laura Kovesi a fpcut celebrul anunț că ar fi fericită să vadă că o va urma o femeie la conducerea DNA.

  Тема:
  Scandalul în jurul Laurei Kodruța Kovesi (44)


  Știrile Zilei