13:29 23 Ianuarie 2018
Chişinău-7°C
În direct
  Poliția Română

  Alertă! Cum intervin poliţiştii în cazul unei ameninţări cu bombă în Capitală

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  28 0 0

  Poliţia Română anunţă că astăzi se va desfăşura în Capitală un exerciţiu pentru testarea modului în care intervin poliţiştii în cazul unui apel prin care se transmite o amenințare cu dispozitive explozive.

  BUCUREŞTI, 30 mai — Sputinik. Marţi, între orele 11.00-13.00, Poliţia Română va desfăşura un exercițiu demonstrativ în Gara de Nord din Capitală și în perimetrul exterior al acesteia.

  Prin acest exerciţiu se va testa modul în care polițiștii intervin în cazul unui apel prin care se transmite o amenințare cu dispozitive explozive improvizate, anunţă Poliţia Română.

  Circulația rutieră va fi restricționată pe B-dul. Dinicu Golescu, Piața Gării de Nord și Calea Griviței. De asemenea, accesul în Gara de Nord va fi restricționat la intrarea „Coloane", precum și în interiorul acesteia, în zona dintre intrarea „Coloane" și,,Biroul Informații", pe ambele culoare.

  Poliţia recomandă cetățenilor să nu intre în panică și să respecte indicațiile polițiștilor și ale celorlalte forțe aflate la fața locului.

  În exercițiu sunt angrenați polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Direcției Poliției Transporturi, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, dar și colegi din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov și Poliția Locală a Municipiului București. De asemenea, vor participa reprezentanți din cadrul S.R.I., D.I.I.C.O.T., Regionala C.F.R. București și Autoritatea Feroviară Română.

  Tagurile:
  Alertă cu bombă, poliția română, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei