04:41 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Poliția britanică

  Românul erou de la Londra bate obrazul poliției britanice

  © REUTERS / Peter Nicholls
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  Dublul atentat în Londra (12)
  15863130

  Florin Morariu: "Ăștia se organizau și alții tăiau oamenii ca pe porc. Rușine!"

  BUCUREȘTI, 4 iun — Sputnik. Se numește Florin Morariu, nu se cunosc multe date despre el, dar a avut curajul să înfrunte teroriștii și să filmeze momentul tragediei. Filmările lui vor ajuta poliția britanică în reconstituirea incidentelor, dar în realizarea profilului atacatorilor și metodei de atac.

  "Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aici! Doi terorişti taie lumea pe stradă. Uitaţi ce e aici! Câţi au omorât, fraţilor. Eram la muncă. Uitaţi ce i-au făcut unuia. Le-au înfipt un cuțit în gât", spune Florin într-o postare pe FB.

  Presa română scrie că Florin Morariu este bucătar și lucrează într-un local din centrul Londrei. A înfruntat unul dintre teroriști, apoi a alergat pe străzi și a filmat.

  "I-am dat un baschet în cap la teroristul ăsta. (…) Adu ceva, adu-mi ceva mai dur. Adu-mi un par de sub masă. Făcălețul de sub masă, du-te și adu-l. Doi teroriști din ăștia au tăiat oamenii pe stradă. Uitați-vă ce e aici. Doamne ferește!"

  Iată scenele filmate de Florin Morariu.

  Florin Morariu a filmat și lipsa de reacție a forțelor britanice: "Ăștia se organizau și alți tăiau oameni ca pe porci. Rușine!", a scris Florin pe Facebook filmând și poliția britanică.

  Тема:
  Dublul atentat în Londra (12)
  Tagurile:
  poliția britanică, erou, Român, Florin Morariu


  Știrile Zilei