21:54 20 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.50
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  20322

  Românii sunt cei mai geloși, atunci când se pomenesc în situația în care ar trebui să-și lase iubita să plece singură pe litoral

  BUCUREȘTI, 23 iun — Sputnik. Românii sunt printre cei mai geloși, iar gelozia lor se manifestă mai cu seamă atunci când e vorba de concedii. Astfel, doar 22 la sută dintre români ar accepta ca cea jumătatea lor (soția, prietena) să plece singură la odihnă, în timp ce 65 la sută s-ar împotrivi categoric, relevă datele unui studiu realizat de portalul turistic momondo.

  Cea mai mare încredere în pereche o au finlandezii, dintre care 50 la sută a declarat că ar accepta ca partenera să plece singură la odihnă.

  Studiu mai arată că doar 28 la sută dintre ruși ar accepta ca persoana iubită să plece singură la odihnă, în timp ce 49 la sută s-ar opune.

  În ceea ce privește relațiile extraconjugale în perioada vacanței, cei mai infideli s-au dovedit a fi elvețienii, dintre care 41 la sută au declarat că au avut relațiile în afara cuplului în perioada odihnei. La polul opus se află canadienii, dintre care doar 20 la sută au avut aventuri în perioada vacanței.

  Aproximativ 68 la sută dintre ruși au declarat că nu s-au implicat niciodată într-o relație în perioada vacanței, iar 29 la sută au recunoscut că au căzut în păcat.

  Studiul a fost efectuat în anul 2017 în 23 de state, pe un eșantion de 24 700 de persoane. 

  Tagurile:
  Gelozie, Mare, Turism, Vacanță, Sondaj, Odihnă


  Știrile Zilei