19:40 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Droguri

  Un american droga români și îi agresa sexual! Ambasada nu dă date

  © Sputnik / Олег Золото
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  231 0 0

  Americanul îşi racola victimele într-un club de pe litoral - a ademenit și a încercat să drogheze și un ofiţer sub acoperire

  BUCUREȘTI, 27 iun — Sputnik. "Un cetăţean american a fost reţinut, la Constanţa, pentru că ar fi agresat sexual doi tineri români după ce i-a sedat", transmite TVR.

  Sursa spune citează victimele care declară că americanul "le-ar fi ademenit să meargă la el acasă", unde le-ar fi pus "un medicament" în mâncare sau în băutură — apoi americanul — iar fi violat, susțin cei doi români. Victimele sunt doi tineri din Medgidia, de 20, respectiv 21 de ani.

  Conform datelor presei, americanul, în vârsă de 35 de ani, e student la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

  "Studentul american îşi racola victimele într-un club de la malul mării", menționează TVR, care menționează că "un ofiţer sub acoperire s-a infiltrat în cercurile americanului".

  Americanul l-a invitat și pe ofițerul sub acoperire la el acasă și i-a pus un praf în mâncare, dar ofiţerul ar fi dat imediat alarma. Studentul american va fi cercetat sub control judiciar.

  Ambasada SUA nu poate date date sau să dezvăluie identitatea cetățeanului american, întrucât aceasta ar contraveni legilor SUA.

  Tematic

  Pe litoralul din Mexic au fost „pescuite" 1,2 tone de droguri
  Invitatul lui Trump: "Am trei milioane de drogaţi, aş fi fericit să-i sacrific"
  Operațiunea „Fast & Furious". Asasinul unui mare cartel de droguri a fost prins
  Tagurile:
  droguri, ambasada, român, american


  Știrile Zilei