15:08 24 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.13
 • USD17.89
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Lucero Priscila Garza Campos

  O tânără a murit din cauza pastilelor pentru slăbit

  © Facebook / Adriana Patricia Sepúlveda Caballero
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  150320

  O tânără spaniolă a decedat după ce și-a administrat timp de o lună pastile pentru slăbit

  BUCUREȘTI, 5 iul — Sputnik. Lucero Campos a început să-și administreze pastilele acum o lună, fără a consulta medicul, pentru că era convinsă că acestea conțin componente naturale.

  Spaniola Lucero Priscila Garza Campos, în vârstă de 24 de ani, a născut acum un an și două luni un copil. Deoarece acumulase câteva kilograme în plus, aceasta și-a propus să slăbească cu ajutorul preparatului Avitia Corbax.

  Pe 1 iulie, tânăra a fost internată la spital din cauza problemelor cu respirația. În scurt timp, aceasta a ajuns în comă și a decedat. Medicii au stabilit că moartea acesteia a survenit din cauza problemelor din organism provocate de pastile.

  Potrivit publicației El Universal, pastilele Avitia Corbax conțineau componente interzise, iar administrarea acestora provoacă o transpirație intensă, dureri de cap, pierderea cunoștinței și vomă.

  Comisia Federala pentru protecția împotriva riscurilor sanitare din Spania (COFEPRIS) a emis o alerta de sănătate pentru a preveni consumul acestui preparat, vânzarea căruia a fost interzisă în anul 2014. Potrivit autorităților spaniole, care au demarat o operațiune de detectare a acestor pastile "miraculoase", preparatul era vândut preponderent prin intermediul rețelelor de socializare — Facebook, Twitter, Whatsapp.

  Tagurile:
  Avitia Corbax, slăbire, pastile, Moarte, Lucero Priscila Garza Campos, Spania
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei