13:45 23 Ianuarie 2018
Chişinău-7°C
În direct
  Mamă cu copil, poză simbol

  Boală stranie: O fetiță de trei ani plânge cu lacrimi de sânge

  © PIXABAY / VaniaRaposo
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  162 0 0

  O fată de trei ani a început să plângă cu lacrimi de sânge după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie. În pofida faptului că după tratament a trecut un an, sângerările stranii au continuat.

  BUCUREȘTI, 6 iul — Sputnik. Ahana Afzal avea doi ani când i-a început să sângereze nasul în timp ce era bolnav de pneumonie. Copilul a fost spitalizat în India, unde medicii au reușit să-i scadă febra, însă sângerările au continuat nu doar din nas, dar și din ochi, gură în fiecare zi, scrie Daily Mail.

  Copilul care plânge cu lacrimi de sânge
  Copilul care plânge cu lacrimi de sânge

  Din această cauză, Ahane are migrene, iar medici nu au reușit să identifice cauzele. Cel mai probabil, e vorba de o formă rară a hematidrozei, o patologie care determină amestecarea sângelui cu sudoarea pe unele părți ale pielii sub formă de lichid roz sau roșu.

  "Copilul mă întreabă de ce i se întâmplă toate acestea, însă nu știu ce să-i răspund. De fiecare dată când încep hemoragiile, nivelul hemoglobinei scade atât de mult încât trebuie să-i facem transfuzie de sânge", mărturisește mama copilului.

  Părinții — Nazima Begum, în vârstă de 28 de ani și Mohammed Afzal, în vârstă de 33 de ani, au cheltuit deja peste 1,7 mii lire sterline pentru diagnoze, însă fără niciun rezultat.

  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei