05:29 20 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Avion Airbus А330

  Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni

  © Sputnik / Anton Denisov
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  342 0 0

  Un zbor KLM care efectua o cursă Kuweit-Amsterdam a aterizat de urgență pe aeroportul Henri Coandă, după o problemă semnalată de piloți la unul dintre motoare.

  BUCUREȘTI, 18 iul — Sputnik. Din informațiile de până acum, defecțiunea ar fi fost una importantă survenită la unul din motoarele avionului, relatează RTV.

  Aeronava Airbus A330, aparținând companiei KLM, efectua cursa KLM 446 Kuweit City — Amsterdam. Avionul a aterizat de urgență, marți dimineața la ora 07.39, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

  Echipajul aeronavei au solicitat aterizarea de urgență pe aeroport din motive tehnice. Motivul este consumul crescut de ulei la unul dintre motoarele avionului.

  Imediat, pe aeroport s-a format dispozitivul de urgență și aeronava a aterizat în siguranță la ora 07.55. La bord se aflau 298 de pasageri și echipajul. Pasagerii au fost debarcați.

  Compania KLM urmează să ia decizia cu privire la continuarea zborului. În cazul în care nu se va găsi o aeronavă disponibilă care să ducă pasagerii la destinație, ei ar putea rămâne în București.

  Tematic

  Avionul unei companii aeriene moldovenești a fost lovit de fulger
  (VIDEO) O aeronavă rusească Su-27 a forțat un avion al NATO să bată în retragere
  Un avion a fost lovit de fulger
  Tagurile:
  aterizat, avion, Urgență, Aeroportul Otopeni, Otopeni
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei