13:42 15 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.69
 • USD17.00
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.61
  Accident în Ungaria

  Accidentul mortal din Ungaria: De unde sunt victimele și cauzele accidentului

  © Photo: Hungarian National Police Headquarters
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  390510

  Rezultatele cercetărilor efectuate de către poliţia maghiară în cazul accidentului grav petrecut în localitatea Biharkeresztes arată că vina îi apartţine şoferului care a adormit la volan.

  BUCUREȘTI, 26 iul — Sputnik. În urma accidentului de la granița României cu Ungariei, din localitatea Biharkeresztes, au murit 3 români și alte 6 persoane au fost transportate la spital, relatează Adevărul

  „În baza verificărilor efectuate la locul accidentului şi a datelor strânse de poliţişti, şoferul microbusului a adormit la volan. Cercetările continuă, însă", a declarat purtătorul de cuvânt al Căpităniei de Poliţie Hajdu Bihar, Dobó Dénes.

  În microbuz se aflau două femei şi şapte bărbaţi. Un bărbat în vârstă de 28 de ani și două femei în vârstă de 41 şi 52 ani şi-au pierdut viaţa. Două persoane sunt în stare critică, iar una în stare gravă.

  Victimele decedate sunt din judeţele Botoşani, Neamţ şi Maramureş. Pasagerii răniţi sunt din Cluj, Sălaj, Neamţ și Iaşi.

  Românii se întorcea din Marea Britanie, iar la ora 4.40 şoferul a lovit din spate un TIR parcat într-o zonă de odihnă de lângă Şoseaua 42.

  Șoferul microbuzului este din judeţul Neamţ. El a scăpat cu leziuni uşoare.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei