20:49 19 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.55
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.61
  Înghețată

  Alertă! Se cere retragerea din magazine a unei îngheţate îndrăgite de copii

  © AFP 2018 / Gabriel Bouys
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  801 0 0

  Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a cerut retragerea din magazine a unui sortiment de îngheţată foarte îndrăgit de copii.

  BUCUREŞTI, 26 iul — Sputnik. O parte dintr-un lot de îngheţată pe băţ de tip banană „Pirulo Jungly", de 45 de ml, produsă de Froneri Ice Cream Serbia, a ajuns pe piaţa din România, însă are etichetă doar în limba greacă.

  Într-un comunicat publicat de Froneri Ice România se anunţă că s-a decis retragerea de pe piaţă a produsului care nu are etichetă în limba română, aceasta fiind o măsură de precauţie.

  „Produsul conţine următorii alergeni: lapte (din reţetă) şi poate conţine ou, gluten, arahide şi varietăţi de nuci. Orice consummator cu alergie la ou, lapte, gluten, arahide şi varietăţi de nuci, care a cumpărat produsul cu numărul de lot specificat şi fără etichetă în limba română, este rugat să nu consume produsul", se precizează în anunţul transmis de Froneri Ice România, potrivit cugetliber.ro.

  Reprezentanţii producătorului mai spun că persoanele care au cumpărat deja produsul pot primi contravaloarea produsului, iar pentru aceasta trebuie să păstreze eticheta şi să sune la numărul de telefon 0800863785, apel gratuit din orice reţea de telefonie.

  Tematic

  Atenție! Otrava din înghețată
  Tagurile:
  Magazin, înghețată, copii
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei