13:38 23 Ianuarie 2018
Chişinău-7°C
În direct
  Raducu Denisa Emilia

  Propunere publică și petiție: Denisa - sanctificată în calendarul ortodox!

  © Facebook / Raducu Denisa Emilia
  Societate
  Sa primesc un link scurt
  126713

  Demersul este de-a dreptul ciudat, propune argumente ca regretată interpreta de manele și muzică populară să "își găsească loc în calendarul ortodox"

  BUCUREȘTI, 27 iul — Sputnik. Nu este o știre falsă, ci chiar o propunere publică, așa cum scriam, însoțită și de un demers specific zilelor noastre — petiția online. Mai exact, pe site-ul petitieonline.com, apoi și pe alte site-uri de acest tip au fost inițiate petiții în acest scop, toate având ca temă "Denisa Răducu, sanctificată".

  "Propunem ca îngerul care a murit duminică dimineață să fie sanctificat",,se scrie în "motivarea" petiției. "Un om de o bunătate fără margini".

  Apoi, autorul petiției, care semnează "Marius Tan", consideră că Denisa Răducu (ne-am permis să corectăm greșeala din text, "Radcuu" scrisese, probabil emoția) merită un loc printre sfinții ortodoxiei.

  "Denisa Răducu merită să își găsească loc în calendarul ortodox pentru cât de mult a dăruit oamenilor și pentru cât de mult a suferit în ultimele luni de viață", se se sfirmă în petiția pe care o găsiți pe site-ul petitieonline.com.

  Drama frumoasei și talentatei interprete a impresionat întreaga țara, chiar și pe cei care nu agreează stilul muzical care i-a adus Denisei mare notorietate — manelele. Desigur, propunerea este exagerată, dar emoția manifestată de societate poate genera asemenea demersuri. Iar societatea românească actuală a dovedit că e capabilă de excese și bizarerii, simptome caracteristice societăților care și-au pierdut reperele.

  Tagurile:
  Denisa Răducu
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei